Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

“Για την Κατοχή σου είπανε;”

Του Νίκου Μπογιόπουλου 
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για την «λεβεντιά» τους. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την «ντομπροσύνη» τους. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον «πατριωτισμό» τους. Αλλά τώρα πια δεν υπάρχει και καμία αμφιβολία για την ποταπότητά τους.

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Αυτοί που «δεν είναι» ναζιστές. Αυτοί που «δεν είναι» εθνικοσοσιαλιστές. Αυτοί που εξυμνούν τον Χίτλερ, που έχουν γεμίσει τα μούσκουλά τους με ναζιστικά τατουάζ, αλλά που έχουν υπογράψει καμία δεκαριά δηλώσεις ο καθένας τους ότι «δεν έχουν καμία» σχέση με την χιτλερική χολέρα…

Ιδού, λοιπόν, ποια είναι τα «ιδανικά» τους. Ιδού τι θέλουν για τον ελληνικό λαό. Ιδού σε τι θέλουν να οδηγήσουν τη νεολαία. Ιδού ποια είναι η «διάπλασις των παίδων» που εκπροσωπούν αυτά τα ελληνόφωνα Ες – Ες.

Το βίντεο που πριν λίγες μέρες έφερε στη δημοσιότητα η «Καθημερινή» μιλάει από μόνο του. «Απολαύστε» τον υποφυφερίσκο της Χρυσής Αυγής, τον ναζιστή Παππά, τον Πυγμαλίωνα των Κασιδιάρηδων και των Λαγών, να «σμιλεύει» ως «Μέγγελε ψυχών» τα ήθη ακόμα και μωρών παιδιών.

Δείτε τι κρύβεται πίσω από αυτούς τους «Ελληναράδες».

Αφού πρώτα μεταβάπτισαν τη σβάστικα σε… αρχαιοελληνικό κουρδιστήρι τώρα αποδεικνύεται ότι ονειρεύονται να καταστήσουν τον αγκυλωτό σταυρό αξεσουάρ της φουστανέλας!

Δείτε τι μαθαίνουν στα παιδιά αυτοί οι «πατριώτες» του γενιτσαρισμού και της πατριδοκαπηλείας:



Αυτή είναι η Ελλάδα όπως θα την ήθελε η Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η «αγωγή» με την οποία θέλει να αναθρέψει τα παιδιά του ελληνικού λαού.

Εκεί βρίσκεται η «λεβεντιά» για τη Χρυσή Αυγή. Στην «ανατροφή» παιδιών που εξ’ απαλών ονύχων θα έχουν διαποτιστεί με το δηλητήριο του φασισμού. 

Αυτές είναι οι φρικιαστικές και τιποτένιες μέθοδοι που ακολουθούν. Οι χιμπατζήδες του γκεμπελισμού θέλουν να επανδρώσουν δολοφονικά Τάγματα Εφόδου με παιδιά που, πριν ακόμα μάθουν να μιλούν, θα τα έχουν εκπαιδεύσει σαν τα πιθήκια να φωνάζουν «Χάιλ Χίτλερ»!

Τέτοια είναι η «προοπτική» που ονειρεύονται οι Παπάδες και οι Μιχαλολιάκοι για τη νέα γενιά. Και είναι τόσο θρασύδειλοι που ακόμα και τώρα παριστάνουν τους τάχα συκοφαντημένους «πατριώτες»!

Είναι τόσο ψοφοδεείς που φτάνουν να απαρνιούνται ακόμα και τον εαυτό τους.«Εμείς δεν είμαστε ναζιστές», λένε… Πρόκειται για τα ίδια αυτά ναζιστόμουτρα που τη βρίσκουν, που τους αναπτερώνεται το «πατριωτικό φρόνημα», βάζοντας μικρά παιδιά, μωρά, να τους φωνάζουν «Χάιλ Χίτλερ»! 

Είναι υπόθεση του κάθε Έλληνα με στοιχειώδη γνώση της Ιστορίας, είναι υπόθεση του κάθε ανθρώπου που διαθέτει στοιχειώδη αίσθημα ευθύνης, του κάθε γονιού, να αντιδράσει. Είναι ευθύνη της κάθε μάνας και του κάθε πατέρα να αντιδράσει. Είναι ευθύνη του κάθε νέου να «ανοίξει τα μάτια» των συνομήλικων του. 

Τα «πρότυπα» και τα «ινδάλματα» της Χρυσής Αυγής, αυτού του ναζιστικού απόπατου, δεν ήταν, δεν είναι και δεν μπορεί ποτέ να είναι «πρότυπα» του ελληνικού λαού και των παιδιών του.


Πηγή:enikos


Δεν υπάρχουν σχόλια :