Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ:ΜΑΤ και απαγορεύσεις δεν σταματούν τους αγώνες

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την βάρβαρη αστυνομική τρομοκρατία κατά εργατικών διαδηλώσεων σήμερα Πέμπτη 6 Μάρτη. 


Η κυβέρνηση απέκλεισε ξανά το κέντρο της Αθήνας και προχώρησε στην προκλητικά αντιδημοκρατική απαγόρευση των διαδηλώσεων, θέλοντας έτσι να εμπεδώσει το κλίμα κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού και να παρουσιάσει εικόνα «νόμου και τάξης» στον Πρόεδρο της Γερμανίας.

Οι ορδές των δυνάμεων καταστολής κτύπησαν καταρχήν με τον πιο ωμό τρόπο (με χρήση χημικών αλλά και κλομπ) διαδηλωτές πρωτοβάθμιων σωματείων της Αθήνας (Συνδικάτο Οικοδόμων, Κλωστοϋφαντουργίας κ.ά.), που διεκδικούσαν μέτρα υπέρ των ανέργων. Μεταξύ των διαδηλωτών κτυπήθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης.

Στη συνέχεια εμπόδισαν και κτύπησαν την πορεία της ΟΛΜΕ, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και άλλων συνδικάτων ενάντια στη διαθεσιμότητα και στις απολύσεις.

Και μόνο το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει με τα κλομπ και τα χημικά των ΜΑΤ τα δίκαια αιτήματα και τις διαδηλώσεις των ανέργων και των υποψήφιων ανέργων (υπό διαθεσιμότητα) δείχνει τον ακραίο αντιλαϊκό και αντιδραστικό χαρακτήρα της πολιτικής κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ

Ξύλο και χημικά σε ανθρώπους που διεκδικούν το ψωμί των παιδιών τους!

Η ανατροπή της αντιδραστικής αντεργατικής πολιτικής και της άθλιας κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου από ένα πανεργατικό – παλλαϊκό αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής, με τη συμβολή όλων των μαχόμενων δυνάμεων της Αριστεράς, είναι επιτακτική ανάγκη των καιρών.

Οι αγώνες θα συνεχισθούν, θα κλιμακωθούν και θα νικήσουν!

Η κυβερνητική – αστυνομική τρομοκρατία θα σαρωθεί!



Δεν υπάρχουν σχόλια :