Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου-Το σάπιο που διαλύεται

Giorgos Manouras

Στη ΦΡΟΝΤΕΞ, στο Δουβλίνο 2, στο Σένγκεν, στη Λαμπεντούζα, στο Φαρμακονήσι, στις νάρκες του Έβρου, στον πάτο του Αιγαίου, στα κολαστήρια της Αμυγδαλέζας και στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας, στα Α.Τ. όπου "τους κάνουν το βίο αβίωτο" , στον "Ξένιο Δίο" των ΔΕΛΤΑδων και ΜΑΤάδων, στα μαχαίρια της Χρυσής Αυγής, στην Ελληνική Προεδρεία στην ΕΕ, στην "εθνική υπερηφάνεια" , στην "εθνική ενότητα" και στο "ευρωπαϊκό όραμα".

Εκεί χτίζεται η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου και του κάθε Ελληνάρα που στηρίζει το "Ανήκομεν εις την Δύσιν"...

Η "Δύση" σας, όμως, είναι η δύση της ανθρωπότητας και του κόσμου. Έχει όνομα και είναι ξεκάθαρο : ολοκληρωτικός καπιταλισμός. Δεν υπάρχουν μεμονωμένα γεγονότα ούτε ατυχίες. Μόνο διαρκής θάνατος, βία, φτώχεια, εξαθλίωση και κανιβαλισμός. Μόνο ολοκληρωτική υποταγή και καταστροφή της ανθρωπότητας και του πλανήτη στο βωμό του κέρδους.

Η νιότη, όμως, και η ανατολή του κόσμου έχει επίσης όνομα και είναι ξεκάθαρο: είναι ο κομμουνισμός ηλίθιε ! Αυτό ο νέος κόσμος που πασχίζει να γεννηθεί μέσα από το σάπιο που διαλύεται. Νέος και αγνώριστος (για όσους έχουν προκαταλήψεις επειδή στο σχολείο τους έλεγαν για γκουλάγκ και μεγαλώνοντας βλέπανε μόνο Τσακ Νόρις.)

Εμείς θα τον χτίσουμε ό,τι και να γίνει γιατί μόνο αυτό μας κρατάει ζωντανούς. Η ισότητα, η ελευθερία, η αδελφοσύνη, ο διεθνισμός, η ομορφιά και η ζωή που θα γεννηθεί από το θάνατο και το γκρέμισμα του παλιού. Και ή θα είστε μαζί μας ή εναντίον μας. Αν περιμέναμε απ'τα δικά σας πρότυπα και οράματα θα ήμασταν νεκροί. Είτε σωματικά, είτε εγκεφαλικά, είτε πνευματικά, είτε όλα μαζί. Νεκροί και σάπιοι πάντως. 

Ξύπνα ανθρωπάκο γιατί ίσως σε λίγο καιρό να είσαι εσύ που θα πατάς καμιά νάρκη ή θα βουλιάζουν τη βάρκα σου...

Πηγή:fb Giorgos Manouras

Δεν υπάρχουν σχόλια :