Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑ – ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ

Η Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 8:30 το πρωί έξω από τη ΓΑΔΑ.


Στη συγκέντρωση καλούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΠΑ και άλλοι μαζικοί φορείς. Εκείνη την ώρα καλούνται να καταθέσουν στο Τμήμα Προστασίας του Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφάλειας μέλη του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται μετά από εντολή της κυβέρνησης.

Οι απεργοί του ΕΚΠΑ έχουν καταφέρει να απομονώσουν την κυβέρνηση η οποία χρησιμοποιεί το τελευταίο της όπλο, τον εκφοβισμό. Δεν κατάφερε η κυβέρνηση να στρέψει τις οικογένειες των φοιτητών εναντίον των διοικητικών υπαλλήλων. Πήρε την απάντηση από τις κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων. Δεν κατάφερε να ενοχοποιήσει τον πρύτανη του ΕΚΠΑ. Πήρε την απάντηση από την ίδια τη σύνοδο των πρυτάνεων. Δεν κατάφερε να διασπάσει τους εργαζόμενους. Πήρε την απάντηση από τη μαζική γενική τους συνέλευση.

Οι αγώνες των εργαζομένων και της εργατικής τάξης στην εποχή μας θα δέχονται τα συντονισμένα πυρά εκτελεστικής-δικαστικής εξουσίας-αστυνομίας. Θα στήνονται στο εδώλιο από την εξουσία των ΜΜΕ. Οι εργαζόμενοι του ΕΚΠΑ στέλνουν το μήνυμα προς όλους: οι δίκαιοι αγώνες που αποφασίζονται σε μαζικές γενικές συνελεύσεις μπορούν να σπάσουν την αδιαλλαξία της κυβέρνησης, μπορούν να σπάσουν την τρομοκρατία.

Το μήνυμα προς την κυβέρνηση είναι σαφές: Δεν θα περάσει η ποινικοποίηση των αγώνων. Δεν θα περάσει το δόγμα «νόμος και τάξη». Δεν θα περάσει ο εκφασισμός.

Αθήνα 14/12/2013

Πηγή:ΚΕΔΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :