Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

H απαγόρευση της Χ.Α θα ολοκληρώσει την τραπεζική δικτατορία

Του Άρη Χατζηστεφάνου

Η απαγόρευση της Χ.Α θα αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο προς το σύστημα που την εξέθρεψε.



Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο Ίντερνετ ένα κείμενο υπογραφών το οποίο ζητά από τον πρωθυπουργό να «σταματήσει» τη Χρυσή Αυγή.

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για πρωτοβουλία καλών προσθέσεων και εκφράζει ένα πολύ μεγάλο τμήμα της Ελληνικής Κοινωνίας.

Αλλά… Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να ανοίξουμε αυτή την πόρτα;


Ζούμε σε μια χώρα όπου το πρωθυπουργικό γραφείο, στελεχωμένο από τα πλέον ακροδεξιά και φιλο-φασιστικά στοιχεία που έχουν εμφανιστεί από την εποχή της πτώσης της δικτατορίας, συγκρίνει τη νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής με ένα μετριοπαθές κόμμα της Αριστεράς, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με το ΚΚΕ.

Υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία ότι αυτός ο μηχανισμός θα επιχειρήσει στη συνέχεια να απαγορεύσει κόμματα της Αριστεράς στην πιο διεστραμμένη εφαρμογή της «θεωρίας των δυο άκρων» που έστησαν τόσο μεθοδικά τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης;

Το υπάρχον νομικό πλαίσιο είναι επαρκές για να οδηγηθεί ένα πολύ μεγάλο τμήμα των στελεχών της Χ.Α στη φυλακή. Γιατί δεν το έκαναν μέχρι τώρα;

Μήπως γιατί η Χρυσή Αυγή υποστήριζε την φοροασυλία των εφοπλιστών, το σκανδαλώδες ξεπούλημα της Αγροτικής, το δικτατορικό κλείσιμο της ΕΡΤ, τις τραμπούκικες κινήσεις της εργοδοσίας της Χαλυβουργικής, τα έργα και τις ημέρες της Eldorado και του Μπόμπολα στην Χαλκιδική, τη διαπόμπευση οροθετικών από το Λοβέρδο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χρυσοχοϊδη, το βασανισμό αντιφασιστών από τον Δένδια, το άδειασμα των υπό κατάληψη σπιτιών του Καμίνη, την παραμονή στο ευρώ με κάθε κόστος κ.ά

Αν θέλετε να την κλείσετε ως εγκληματική οργάνωση μπορείτε να το κάνετε αύριο. Αν θέλετε να την κλείσετε για τις ιδέες της σκεφτείτε μήπως μαζί θα πρέπει να κλείσετε και τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και τη ΔΗΜΑΡ που στήριξαν την ίδια πολιτική.

Τον φασισμό θα τον τσακίσουν οι πολίτες, σε ιδεολογικό επίπεδο και στους χώρους εργασίας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείσετε την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να σταματήσει να τον στηρίζει.

Πηγή:INFOWAR

Δεν υπάρχουν σχόλια :