Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον… Τσάκισέ τον!

Για την φασιστική δολοφονία στο Κερατσίνι

Η Αριστερή Συσπείρωση καταδικάζει απερίφραστα την δολοφονική επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής στον 34-χρονο Παύλο Φύσσα, μέλος του Συνδικάτου Μετάλλου. Ο Παύλος Φύσσας, αγωνιστής του αντιφασιστικού κινήματος, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ τα ξημερώματα στο Κερατσίνι από χέρι φασίστα.

Οι θρασύδειλοι φασίστες της Χρυσής Αυγής, με την κάλυψη και την απλόχερη στήριξη του συστήματος, δεν διστάζουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αγωνιστές. Πριν πέντε μέρες, η ίδια συμμορία με μαφιόζικο τρόπο επιτέθηκε σε συνεργεία μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα.

Δεν είναι μια αντισυστημική γκρούπα. Είναι μία δολοφονική συμμορία - το βρώμικο μακρύ χέρι του κράτους και του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους και τη νεολαία!


Η κυβέρνηση Σαμαρά αξιοποιεί όλους τους κατασταλτικούς μηχανισμούς κράτους και παρακράτους. Οπλίζει τους φασίστες της Χ.Α. για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Είναι ο ηθικός αυτουργός!

Το λαϊκό και εργατικό κίνημα με τη μαζικοποίησή του και τους αγώνες του, θα συντρίψει τους φασίστες, κυβέρνηση και τρόικα, και θα μπορέσει να ανατρέψει την πολιτική της φτώχιας και της εξαθλίωσης, την πολιτική που δολοφονεί.

Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί. 

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον… Τσάκισέ τον!




Δεν υπάρχουν σχόλια :