Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η φυλλάδα ας μείνει να χάσκει κρεμασμένη

Tης Άντας Ψαρρά

Η φυλλάδα που έχει αναδείξει με τον εκδότη της κάθε πτυχή του αγοραίου ρατσισμού, που έχει αναδείξει όλες τις πτυχές των «προσωπικών» στιγμών των στελεχών της Χρυσής Αυγής, που έχει κατασκευάσει το ρεπορτάζ με την φωτογραφία της μαμάς του χρυσαυγίτη Πλωμαρίτη (εκείνου με τα λαμπατέρ από δέρμα) που τάχα τη βοηθούσαν στο ΑΤΜ της τράπεζας, η φυλλάδα που δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να μιλήσει για το ελληνικό αίμα και τη βρώμα των αλλοδαπών, η «πλούσια» φυλλάδα με τα επιχειρηματικά αόρατα νταλαβέρια τολμάει να συγκρίνεται με τα ιστορικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων.

Εφημερίδων που στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι ο φόνος του Λαμπράκη δεν ήταν τροχαίο (ΑΥΓΗ) ή ότι ο θάνατος του Παναγούλη δεν ήταν τυχαίος (ΝΕΑ), έδειξαν η μεν πρώτη τον αγωνιστή χτυπημένο και διασωληνωμένο η δε δεύτερη το σώμα του Αλέξανδρου Παναγούλη.

Τώρα η φυλλάδα αυτή τυπώνει το πρωτοσέλιδο με τη φωτογραφία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα να ξεψυχάει και τολμάει να συγκρίνει την εμετική της κλειδαρότρυπα με το ιστορικό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ. Βάζει τη φωτογραφία του Παύλου μαζί με τη μαύρη ιδεολογία που προπαγανδίζει στις σελίδες της χρόνια τώρα ανεβάζοντας τα ποσοστά των φασιστικών αντανακλαστικών μιας ποδοπατημένης κοινωνίας.

Έχοντας ξεφτιλίσει κάθε υπόνοια δεοντολογίας αλλά χωρίς έστω ένα ψήγμα σεβασμού στην οικογένεια βάζει την φωτογραφία του νεκρού παιδιού τους για να πουλήσει το αίμα του στα περίπτερα.

Ας μείνει λοιπόν να χάσκει έτσι κρεμασμένη η φυλλάδα αύριο στα περίπτερα για να θυμόμαστε όλοι ότι για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, όπως δουλειά πολλή έγινε για να μπορέσει να φτάσει η ναζιστική συμμορία στα ποσοστά που έφτασε και τώρα να θρηνούμε εκ των υστέρων τους νεκρούς και τους μαχαιρωμένους Ελληνες και αλλοδαπούς.

Πηγή:tvxs

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς θα βρεθούν πολλοί που θα αγοράσουν την ναζιστοφυλλάδα.
Οχι μόνο για το πρωτοσέλιδο αλλά και για ένα πακέτο μακαρόνια!!.
Ξεφτίλες.