Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Συγκρούσεις μελών του ΠΑΜΕ και ΜΑΤ (Βίντεο)

«Τα ύστερα του κόσμου» -που θα έγραφε και ο Ν. Καζατζάκης- παρακολουθήσαμε σήμερα βλέποντας μέλη του ΠΑΜΕ να συγκρούονται σώμα με σώμα με τις δυνάμεις καταστολής. Επίσης εντύπωση μας έκανε το ότι ακούσαμε μέλη του ΠΑΜΕ να φωνάζουν ρυθμικά και συνεχόμενα το σύνθημα «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απ’ την τηλεόραση του Αλφα. Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι μακάρι τα μέλη του ΚΚΕ να σταματήσουν να έχουν σαν ευαγγέλιο την αστική νομιμότητα και τέτοιες ενέργειες, όπως σήμερα, να τις επαναλαμβάνουν και να τις εντείνουν. 



ΠΑΜΕ: "Τα ΜΑΤ έσπασαν το γραφείο Βούρτση" - ΚΚΕ: "Επικινδύνως προβοκάτορας ο υπουργός Εργασίας' (2 Βίντεο)

Οι 35 προσαγωγές μελών του ΠΑΜΕ που έγιναν το μεσημέρι στα επεισόδια στο υπουργείο εργασίας μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι μπάτσοι τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί τα μέλη του ΠΑΜΕ –τα οποία κρατούνται μέχρι τώρα στην ΓΑΔΑ έξω απ’ την οποία υπάρχουν εκατοντάδες αλληλέγγυοι στους συλληφθέντες- και τα στέλνουν να δικαστούν με τις κατηγορίες «για διατάραξη κοινής ειρήνης και απρόκλητες φθορές».

Και ενώ όλα τα ΜΜΕ αναπαράγουν την κυβερνητική θέση ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ δημιούργησαν καταστροφές στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, τηλεθεατής που έκανε παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του Αντένα, όπως και το στέλεχος του ΚΚΕ,Αλεξάνδρα Μπαλού στο δελτίο του Mega, παρουσίασαν την εκδοχή του ΠΑΜΕ –που πιστεύουμε ότι είναι και η αληθινή- ότι τις καταστροφές τις έκαναν ΜΑΤατζήδες και γίνετε κυβερνητική προβοκάτσια να χρεωθεί στο ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :