Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το οφθαλμόλουτρο

«Για χιλιάδες χρόνια αυτά τα δικαιώματα τα είχε η κάθε θρησκεία και η κάθε Ιερά Εξέταση. Καιρός να γίνει αλλαγή, μεταρρύθμιση, αναδιαπραγμάτευση, τέλος πάντων, της Βίβλου με τον Θεό γιατί επί γης υπάρχει και κυριαρχεί, από καιρό πλέον, άλλος θεός!»


Τώρα που η κυβέρνηση του νέου μαύρου μετώπου ψάχνει για έσοδα, μάλλον πρέπει να βάλει τη σατανική φαντασία της (μόνο τέτοια έχει) να δουλέψει. Ας τη διευκολύνουμε από την ντροπή που νοιώθει(;;;), έτσι κι αλλιώς στα αρρωστημένα κεφάλια του κεφαλαίου και των κυβερνητών δεν είναι μόνο αυτά που θα πούμε εδώ αλλά και πολύ χειρότερα. Εμείς απλώς βγάζουμε τις σκέψεις τους στον αέρα.



Η Ελλάδα έχει ήλιο. Έχει θάλασσα. Έχει οξυγόνο. Έχει αέρα. Έχει γη. Έχει, εχει... Όλα αυτά είναι πλουτοπαραγωγικές πηγές, το λένε όλοι.
Το επόμενο βήμα του μονοπωλιακού καπιταλισμού είναι να ιδιωτικοποιήσει τον ήλιο, τη θάλασσα, το οξυγόνο, τον αέρα, τη γη, βροχή, όλα!

Όποιος θέλει να κάνει ηλιοθεραπεία θα πληρώνει, για ηλιακό θερμοσίφωνα θα πληρώνει, για μπάνιο στη θάλασσα θα πληρώνει, για να αναπνέει το οξυγόνο θα πληρώνει, για να στεγνώνει ρούχα με τον αέρα, για σερφινγκ κλπ θα πληρώνει, για τη βροχή στις πόλεις, στη γη και στα χωράφια θα πληρώνει, για να μαζέψει νερό βροχής θα πληρώνει, για να σπέρνει αγγουράκια θα πληρώνει. Δεν είναι δυνατόν, τόσο πλούτο να τον χαίρεται τζάμπα ο πάσα ένας και να μη πληρώνει.

Πρόκειται για κεφαλαιώδες ζήτημα! Εφεξής για κάθε πηγή φυσικού πλούτου θα συγκροτηθεί μια ιδιωτική ΑΕ με διαταγή του κράτους, όπως ας πούμε της «Αττικής Οδού ΑΕ», «Γέφυρα Ρίου ΑΕ» κλπ. Και επειδή οι πονηροί νομίζουν ότι θα ξεφύγουν γιατί δεν θα μπορούν να τους πιάσουν με «διόδια» προς τον ήλιο, τη θάλασσα κλπ, ας μη χαίρονται. Θα μπει ένα ετήσιο ενιαίο γενικό τέλος (διόδια) για χρήση κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής ανεξαρτήτως μεγέθους χρήσης (αυτό είναι σοσιαλιστικό και ολίγον κομμουνιστικό μέτρο ισότητας)!

Θα πληρώνουμε (ο κάθε πολίτης) πχ 100 ευρώ το χρόνο για κάθε μια από τις παραπάνω χρήσεις. Το ίδιο και για όποια άλλη βρεθεί. Π.χ., η απόλαυση της όρασης (οφθαλμόλουτρο) στη θάλασσα, στα όμορφα κορμιά, στο βουνό και στη σημαία είναι μια επιπλέον τζάμπα χρήση πλουτοπαραγωγικής πηγής που πρέπει να πληρώνεται (εξαιρούνται οι τυφλοί οι οποίοι θα πληρώνουν τέλος απόλαυσης απόλυτου σκότους ποιότητας Αβύσσου). Για όσους αρνούνται να κάνουν χρήση αυτών των πηγών για να μη πληρώνουν θα μπει τέλος άρνησης χρήσης 100 ευρώ για κάθε περίπτωση.

Αν κάποιος νομίζει ότι αυτά είναι για γέλια, ας θυμηθεί την απαγόρευση συλλογής και χρήσης του βρόχινου νερού σε κάποιες χώρες όπως οι ΗΠΑ (στην Ελλάδα εκδόθηκε ήδη η ΚΥΑ 150559/10-6-2011 για έλεγχο του νερού, ( http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=PKg27TGwYMQ%3d&tabid=508&language=el-GR) και την απαγόρευση καλλιέργειας λαχανικών στον κήπο των κατοίκων των ΗΠΑ (νόμος S510 http://www.katohika.gr/2011/12/monsanto-s510.html ) γιατί το δικαίωμα αυτό έχει εκχωρηθεί στις πολυεθνικές για να καταλάβει τι μπορεί να μας ξημερώσει.

Αν τώρα κάποιος νομίζει ότι έτσι θα μειωθεί το χρέος, λάθος κατάλαβε. Τα λεφτά θα τα παίρνουν οι πολυεθνικές γιατί θα φροντίζουν τον ήλιο να βγαίνει κάθε μέρα κανονικά, τον αέρα να φυσάει, τον ερχομό των σύννεφων, τη θάλασσα να κυματίζει κλπ, κλπ!

Για χιλιάδες χρόνια αυτά τα δικαιώματα τα είχε η κάθε θρησκεία και η κάθε Ιερά Εξέταση. Καιρός να γίνει αλλαγή, μεταρρύθμιση, αναδιαπραγμάτευση, τέλος πάντων, της Βίβλου με τον Θεό γιατί επί γης υπάρχει και κυριαρχεί, από καιρό πλέον, άλλος θεός.


Δεν υπάρχουν σχόλια :