Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

αντικομμουνιστικό παραλήρημα και αμόκ

Της Ιωάννας Μπαλατσά*

Πραγματικό παραλήρημα και αμόκ έχει κυριεύσει τη ΝΔ τις τελευταίες μέρες ανακαλύπτοντας «τρομοκράτες» «κουκουλοφόρους» «τραμπόυκους» και «επικίνδυνους» στους χώρους της αριστεράς.


Μέσα στο αντικομουνιστικό του παραλήρημα ο ΠΛΕΥΡΗΣ της ΝΔ εξαπόλυσε επίθεση εναντίον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποκαλώντας μας «κουκουλοφόρους» και το «άλλο άκρο», το «αριστερό άκρο» στον αντίποδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που «προπηλακίζει» «τραμπουκίζει» και τρομοκρατεί, κατά τη διάρκεια του Δελτίου του Ν. Ευαγγελάτου.

Καταρχήν θεωρώ μεγάλο δημοσιογραφικό ατόπημα το γεγονός ότι καταγγέλλεται ένας πολιτικός χώρος χωρίς να είναι παρόν κανένας εκπρόσωπός του (εξ άλλου δεν νομίζω ότι καλούν την ανταρσύα και πολύ συχνά) και ο δημοσιογράφος να μην τοποθετείται.

Δεύτερον δεν φοράμε κουκούλες γιατί είμαστε γνωστοί είμαστε εργαζόμενοι που αγωνίζονται, είμαστε επιστήμονες που τα μνημόνια που ψήφισαν ο κ. Πλέυρης και η παρέα του (ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΝΤΟΡΑ ΚΛΠ) μας έχουν καταστήσει άνεργους όπως και 1500000 Έλληνες, είμαστε αυτοί που κατεβαίνουμε στο σύνταγμα στις μεγάλες Παλλαϊκές κινητοποιήσεις και αγώνες, για ένα καλύτερο αύριο, μαζί με εκατομμύρια εργαζόμενους που διαδηλώνουν και αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια τους για το δικαίωμα στη δουλειά στη σύνταξη για το δικαίωμα στη ζωή.
Είμαστε αυτοί που έπεφταν επάνω μας άπειρα χημικά και μας έπνιγαν, αυτοί μας έστελναν στα νοσοκομεία, που μας τσάκιζαν τα ματ στο ξύλο και στη βία, μαζί με το λαό που αγωνίζονταν, την ώρα που οι ΠΛΕΥΡΗΔΕΣ, ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ σήκωναν το χέρι και έλεγαν ναι σε όλα. Τα δε καλόπαιδα του ΛΑΟΣ που μετακόμισαν στη ΝΔ για ένα Υπουργείο ή για το έδρανο της βουλής και είναι ικανοί να πουλήσουν όχι μόνο τη χώρα αλλά και την ψυχή τους στο διάβολο για τη θεσούλα, είναι αυτοί οι άμεσα διαπλεκόμενοι με την ακροδεξιά και το παρακράτος .
Το παρακράτος που το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, ανάλογα με το όγκο των διαδηλώσεων για να σπάει, να καίει και να τρομοκρατεί ανενόχλητο, την ώρα που καταστέλονται άγρια και βία διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων εργαζόμενων. 
Κουκούλες δεν φοράμε εμείς γιατί οι κομουνιστές δε φόρανε ποτέ κουκούλες. Κουκούλες φοράνε οι δοσίλογοι, οι χρυσαυγίτες και το παρακράτος. 

Είναι προφανές ότι το σύστημα κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες , να εφεύρει «επικίνδυνους αριστερούς» για να ισοσκελίσει τα πράγματα σε σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που δεν μπόρεσε να κρατηθεί και έδειξε ποιά είναι.
Το σύστημα τη χρειάζεται τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν παρακράτος για να κάνει εκκαθαρίσεις αριστερών και προβοκάτσιες σε μαζικές διαδηλώσεις. Δεν μπορεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις παρά να βρει ένα «αντίπαλο δέος» για να νομιμοποιήσει τις πράξεις της  το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όσο για τη Ν.Δ. καλά θα κάνει να δικαιολογήσει το ότι μάζεψε τον σύντροφο του Μιχαλολιάκου, ακροδεξιό Βοριδη, που όλα τα κανάλια των αλαφουζαίων και Μπομπολαίων χαϊδεύουν κάνοντας πως δεν ξέρουν το φασιστικό παρελθόν την εποχή που ήταν τσεκουροφόρος, καθώς και του ακροδεξιού Πλεύρη, που μάλλον φαίνεται ότι αισθάνεται πολύ δυστυχισμένος που δεν έζησε την εποχή των τσεκουριών και δεν μπορεί και σήμερα να βγαίνει παγανιά και να εξοντώνει κομουνιστές.
Έχουμε φτάσει σε μία εποχή όπου ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει χωρίς κανένα πολιτικό κόστος και προβοκάροντας ασύστολα!! Εάν αυτός δε που προβοκάρεται δεν είναι και παρόν ακόμα καλύτερα.
Ισχύει το πες πες κάτι θα μείνει.

*Η Ιωάννας Μπαλατσά είναι υποψήφια στην Α' Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :