Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΧΙΚΗ


                Όλα θα κριθούν στους αγώνες και το δρόμο!!!



  • Του Γιάννη Χριστόπουλου, μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αναδημοσίευση από την εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» 28/1/2012

Ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη ιστορία από την μεταπολιτευτική τουλάχιστον περίοδο μέχρι σήμερα, το μπλοκ των δυνάμεων του κεφαλαίου ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε., δεν βρέθηκε τόσο απονομιμοποιημένο, αλλά και ταυτόχρονα τόσο συνασπισμένο, απέναντι στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Ποτέ άλλοτε η λαϊκή αγανάκτηση δεν είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα απέναντι στο κυρίαρχο πολιτικό σύστημα.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, η ανάγκη για εδώ και τώρα μέτωπο ανατροπής, μέτωπο ικανό να ανατρέψει αυτή τη βάρβαρη πολιτική και επίθεση, προβάλλει επιτακτικά. Η έντονη κινητικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο χώρο της Αριστεράς, για τη συγκρότηση........  (συνέχεια...)


 11/1/2012   Πετυχημένη η εκδήλωση στην ΑΣΟΕΕ για  Μέτωπο Ανατροπής






Πετυχημένη ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/1 στην ΑΣΟΕΕ με θέμα: Η απάντηση στην κρίση: Εδώ και τώρα Μέτωπο Ανατροπής, που διοργάνωσαν το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπήςη Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση,η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, και ανένταχτοι αγωνιστές,με ομιλητές τους  Αλέκος Αλαβάνο (ΜΑΑ), Γιώργο Μελισσαρόπουλο (ΑΡΑΣ), Γιώργο Παπαϊωάννου (ΚΟΕ) και Κώστα Παπαδάκη (ανένταχτος αγωνιστής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).
Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερα από 500 άτομα και παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν στη συζήτηση που ακολούθησε με παρεμβάσεις τους, εκτός των άλλων,  ο καθηγητής φιλοσοφίας Ευτύχης Μπιτσάκης, καθώς και εκπρόσωποι των οργανώσεων ΣΕΚ, ΑΡ.ΑΝ., Κομμουνιστική Ανανέωση, Κομμουνιστική Οργάνωση Ανασύνταξη. .......(συνέχεια...)


 VIDEO από την πολιτική εκδήλωση στην ΑΣΟΕΕ

 Αλέκος Αλαβάνος (Μ.Α.Α)


 Γιώργος Μελισσαρόπουλος (ΑΡ.Α.Σ)




 Γιώργος Παπαϊωάννου (Κ.Ο.Ε)


 Κώστας Παπαδάκης (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

 Ε. Μπιτσάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια :